En We Zijn Open!!!

Na maandenlange intensieve voorbereiding, bouwen en héél veel hulp van heel veel mensen zijn we vandaag, 1 juli, officieel open gegaan. Onze prachtige Deventer escaperoom Heerengracht 458 kan nu ook geboekt en gereserveerd worden.

Verrassen

Over de ruimtes zelf, verklappen we niet zoveel. Des te leuker is het als je de escaperoom doet en je laat verrassen door wat je tegenkomt. Kunst van Han van Meegeren, de 2e wereldoorlog en Deventer komen alledrie terug in deze prachtige kamer. Er zit een finale in die zo gaaf is dat je bijna blij bent als je het niet redt om op tijd uit de Escaperoom te zijn 😉

Bedankt allen

Nu zouden we een hele lijst van mensen kunnen opnoemen die meegeholpen hebben. Ik, Ernst, zie het allang niet meer als een eenmans-project maar als iets dat alleen kon ontstaan dankzij de geweldige hulp van Monte, Neomi, Hans, Erik, Eric, René, Joost, Ivo, Iwan, Hidde, Sabine, Ian, Eddy, Arend-Jan, m’n moeders, m’n zus, de buren met hun ladder, Margreet en Marion, de leuke behangerster, Chantal en Rick, Tanja en Peter en nog vele, vele anderen die een steentje hebben bijgedragen. En nu doe ik het toch….

Publiciteit

Aan publiciteit hebben we niet te klagen gehad. Allereerst had Ernst een lang verhaal in het Deventer Ondernemershuis. Daarin deed hij uit de doeken hoe hij het als ondernemer en financieel de zaken op orde kreeg, dankzij hun hulp. Een prachtig interview op de site van het Ondernemershuis kun je hier lezen.

De Stentor

artikel escaperoom De Stentor

Daarna kwam De Stentor op bezoek bij Ernst aan het Broederenplein. De Deventer invalshoek maakt het natuurlijk zeer interessant voor lokale media. Ook andere media namen het artikel in verkorte versie over. Het fraaie interview in De Stentor kun je op de site van de krant lezen. Een aanrader.

Niks verklappen

En we zijn nog niet klaar. Geheel in stijl met de escaperoom verklappen we nog niet teveel. Laten we alleen een tipje van de sluier oplichten en vertellen dat ze uit de hoofdstad komen. Maar op dit blog en op onze Facebook-pagina hoor je er als eerste van.

3 gedachten over “En We Zijn Open!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *