Ga naar de inhoud

Newborn hoezen voor kinderstoel

De newbornhoezen van HOUDT zijn superleuke hoezen waarvan je Tripp Trapp kinderstoel helemaal opfleurt! De hoezen zijn gemaakt van prachtige materialen (ribstof, teddy, velours en meer), die ook na meerdere wasbeurten heel mooi blijven. Dankzij het elastiek rondom, en de openingen voor de gordeltjes, zijn de hoezen heel makkelijker om de newbornset te vouwen, én er weer af te halen. Zo kun je ze dus eenvoudig wassen, of wisselen voor een andere leuke kleur of print. 

Zijn de newbornhoezen van HOUDT geschikt voor elk model newbornset?

Jazeker, de hoezen van HOUDT zijn geschikt voor zowel de nieuwste, als de oudere newbornsets. Het ontwerp van de hoezen is door HOUDT zo aangepast, dat ze perfect passen op elk model.

Ik krijg de gordeltjes van mijn newbornset niet door de hoes, hoe kan dat?

Geen paniek! Je hebt waarschijnlijk het oudste model newbornset, waarvan de gordeltjes onder bekleding los te klikken zijn van de schaal. Je haalt ze vervolgens door de originele bekleding en de hoes, en klikt ze daarna eenvoudig weer vast. Kom je er niet uit? Kijk dan even bij de FAQ van HOUDT.

Passen de newbornhoezen van HOUDT ook op de newbornset van de Kidsmill UP?

Ja, de hoezen van HOUDT passen ook op de newbornset van de Kidsmill Up! Kinderstoel. De kussensets van HOUDT zijn helaas niet geschikt voor deze stoel, en passen alleen maar op de Tripp Trapp kinderstoel.

Heeft HOUDT ook newbornhoezen voor andere kinderstoelen in haar assortiment?

Naast de newbornhoezen en kussensets voor de Tripp Trapp kinderstoel heeft HOUDT ook hoezen voor de Stokke Steps newbornset en bouncer / wipstoel in haar assortiment. Deze hoezen vind je alleen bij HOUDT, en zijn tot in de puntjes ontwikkeld tot de perfecte beschermhoes voor jouw Steps newbornset of bouncer. Hiermee houd je dus ook de originele bekleding van je Steps newbornset of bouncer schoon, én pas je deze helemaal aan naar jouw interieur-wensen. Kijk eens naar het aanbod van Stokke Steps hoezen bij HOUDT.

Is de newbornhoes bedoeld als vervanging van de originele bekleding?

De hoezen van HOUDT zijn bedoeld als bescherming van de originele bekleding van je Tripp Trapp newbornset. Je gebruikt deze dus over de originele bekleding heen.

Hoe snel worden bestellingen bij HOUDT verzonden?

HOUDT verzendt vier keer per week, dus je hoeft nooit lang op je bestelling te wachten. Als een artikel niet voorradig is, duurt het iets langer. De meest actuele levertijden vind je bij de artikelomschrijving van het desbetreffende artikel.

Kunnen de hoezen en kussensets van HOUDT worden gewassen?

Alle newbornhoezen en kussensets van HOUDT zijn geschikt om in de wasmachine te wassen, op 30 / 40 graden.

Voor meer informatie of inspiratie, bezoek de website van HOUDT.