Ga naar de inhoud

Gephotoshopte grote vissen bij Tinder profielfoto’s

tinder vis

Gephotoshopte vissen bij Tinder; alles wat je hierover moet weten

Online daten is razend populair geworden. Maar liefst dertig procent van de relaties ontstaat via datingapps als Tinder. Bij zowel mannen als vrouwen zie je echter herkenbare patronen terugkomen.

Bij mannen komt het vaak voor dat ze een profielfoto hebben waarbij ze poseren met een grote vis. Vaak zijn deze vissen echter gephotoshopt. En vaka nog slecht ook. Die hebben wel een photoshop cursusje nodig. 😉

In dit blogartikel leer je precies wat er achter deze trend schuilgaat en of het een goed idee is om voor je eigen profielfoto een grote vis te photoshoppen. Op deze manier weet je zeker of je het juiste doet voor je eigen datingprofiel.

Waarom mannen een grote vis photoshoppen op hun foto’s

Mannen zijn evolutionair geprogrammeerd om indruk te moeten maken op vrouwen. Traditioneel gezien deed men dit door te laten zien dat je als man voor een vrouw kon zorgen. Een man die enkel kleine visjes kan vangen, is daarbij minder aantrekkelijk voor een vrouw doordat er minder voedsel beschikbaar was.

barbecue vis

Iemand die grote vissen kan vangen, is interessant voor vrouwen, omdat hij veel voedsel heeft

Dit is dan ook onbewust de grootste reden dat mannen dus grotere vissen photoshoppen in hun tinderfoto.

Is photoshop de juiste oplossing?

Photoshop is vaak niet de juiste oplossing om een mooie foto met een grote vis te krijgen. Vrouwen hebben het namelijk meestal wel door wanneer er iets niet in de haak is. Daarnaast maakt het vrouwen ook niet erg veel uit of je een grote vis of kleine vis hebt gevangen. Daarom is het slimmer om de originele foto te houden.

Wil je toch graag een foto gebruiken met een grotere vis erop? Dan is het zaak om een kunstaas snoek aan te schaffen en hiermee met een grotere vis aan de haal te gaan. Daardoor heb je ineens de foto die je wou hebben.

Al met al is het zeker niet slecht om een tinderfoto te hebben met een grote vis erop. Echter dient deze foto niet gephotoshopt te zijn maar juist realistisch te zijn. Door eerlijk te zijn, zul je immers altijd meer indruk maken op vrouwen en daardoor de ware tegenkomen.

Vissen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.