Ga naar de inhoud

Een speurtocht langs Amsterdamse bezienswaardigheden

amsterdamse speurtocht

Nederland is een geweldige plek voor toeristen. Het enorme aantal prachtige locaties, zowel in de stad als in de natuur, zijn fantastische vakantieplekken. Nederland weet dat toeristen van hun land houden, daarom zijn er allerlei verschillende diensten die inspelen op de behoeften en wensen van toeristen die het land binnenkomen en verlaten.

Een van de meest fascinerende en unieke ervaringen die een toerist in Nederland kan hebben, zijn speurtochten. Verschillende steden in Nederland hebben diensten waarmee je speurtochten kunt spelen die je door de hele stad en zelfs bossen voeren. Een speurtocht in Amsterdam langs bezienswaardigheden in de hoofdstad is een geweldige ervaring die geen toerist mag missen.

amsterdam

Ook voor speurtochten is Amsterdam een prima locatie

Wat zijn speurtochten?

Speurtochten zijn in feite spellen met instructies over wat je kunt vinden. Er zullen tal van aanwijzingen zijn die je moet volgen. Elke aanwijzing zal een beloning hebben. De beloning kan van alles zijn. Meestal is de bestemming de beloning voor elke aanwijzing. Door de aanwijzing te vinden, kun je een van de mooiste plekken in de steden van Nederland vinden.

Het is niet specifiek gereserveerd voor toeristen in Amsterdam. Iedereen kan spelen, zelfs de lokale bevolking. Het is zo’n opwindende ervaring die de meeste vakantiegebieden hun toeristen niet kunnen bieden. Deze speurtochten kunnen je zelfs naar geheime toeristische locaties leiden.

Deze verborgen toeristische locaties zijn de verborgen juweeltjes die je reis door Amsterdam echt tot een van de meest memorabele gebeurtenissen in je leven maken.

Mobiele speurtochten

Speurtochten in Amsterdam kunnen ook worden gespeeld met een speurtocht app. Wanneer je de app store van je telefoon bekijkt, zie je al deze scavenger-apps. Hoewel er genoeg bureaus in Nederland zijn die speurtochten aanbieden, zijn mobiele apps ook leuk.

Sommige mobiele speurtochten in Amsterdam zijn gratis en voor sommige moet je betalen. Dit is het alternatief voor het zoeken naar echte diensten die je speurtochten in Amsterdam aanbieden.

Hoewel je met speurtochten in mobiele apps misschien de kans mist om een ​​gids te hebben die met je meegaat. Deze gidsen zijn behoorlijk grote bronnen van de geschiedenis van Amsterdam terwijl je door de stad reist en je speurtocht speelt.

Live beelden van Amsterdam

Bekijk hieronder live beelden van verschillende webcams in Amsterdam:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.